Toggle navigation
norsk
English
norsk
norsk
English
Logg inn
Toggle navigation
Vis innførsel
Hjem
Vitenskapelige publikasjoner
Publikasjoner fra Cristin
Vis innførsel
Hjem
Vitenskapelige publikasjoner
Publikasjoner fra Cristin
Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
A ranking method of chemical substances in foods for prioritisation of monitoring, based on health risk and knowledge gaps
Mathisen, Gro Haarklou
;
Alexander, Jan
;
Fæste, Christiane Kruse
;
Husøy, Trine
;
Knutsen, Helle Katrine
;
Ørnsrud, Robin
;
Steffensen, Inger-Lise
Peer reviewed, Journal article
Published version
Åpne
1-s2.0-S096399692030524X-main+%282%29.pdf (509.1Kb)
Permanent lenke
https://hdl.handle.net/11250/2828519
Utgivelsesdato
2020
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
Publikasjoner fra Cristin
[662]
Originalversjon
Food Research International. 2020, 137:109499 1-13.
10.1016/j.foodres.2020.109499
Tidsskrift
Food Research International
Hele arkivet
Denne samlingen
Bla i
Hele arkivet
Delarkiv og samlinger
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Denne samlingen
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Min side
Logg inn
Statistikk
Besøksstatistikk