Toggle navigation
norsk
English
norsk
norsk
English
Logg inn
Toggle navigation
Vis innførsel
Hjem
Vitenskapelige publikasjoner
Publikasjoner fra Cristin
Vis innførsel
Hjem
Vitenskapelige publikasjoner
Publikasjoner fra Cristin
Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Heat-induced reduction of deoxynivalenol and its modified forms during flaking and cooking of oat
Hole, Anastasia s.
;
Rud, Ida
;
Sahlstrøm, Stefan
;
Ivanova, Lada
;
Eriksen, Gunnar Sundstøl
;
Divon, Hege
Peer reviewed, Journal article
Submitted version
Åpne
wmj-2020-11-2661.R2_Proof_hi.pdf (942.7Kb)
Permanent lenke
https://hdl.handle.net/11250/2831199
Utgivelsesdato
2021
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
Publikasjoner fra Cristin
[574]
Tidsskrift
World Mycotoxin Journal
Hele arkivet
Denne samlingen
Bla i
Hele arkivet
Delarkiv og samlinger
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Denne samlingen
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Min side
Logg inn
Statistikk
Besøksstatistikk