Toggle navigation
norsk
English
norsk
norsk
English
Logg inn
Toggle navigation
Vis innførsel
Hjem
Vitenskapelige publikasjoner
Publikasjoner fra Cristin
Vis innførsel
Hjem
Vitenskapelige publikasjoner
Publikasjoner fra Cristin
Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
The Heat is on: Modeling the Persistence of ESBL-Producing E. coli in Blue Mussels under Meal Preparation
Kausrud, Kyrre
;
Skjerdal, Olaug Taran
;
Johannessen, Gro Skøien
;
Ilag, Hanna Karin
;
Norström, Madelaine
Peer reviewed, Journal article
Published version
Åpne
foods-12-00014-v2.pdf (951.0Kb)
Permanent lenke
https://hdl.handle.net/11250/3054640
Utgivelsesdato
2022
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
Publikasjoner fra Cristin
[613]
Originalversjon
Foods. 2022, 12 (1), .
10.3390/foods12010014
Tidsskrift
Foods
Hele arkivet
Denne samlingen
Bla i
Hele arkivet
Delarkiv og samlinger
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Denne samlingen
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Min side
Logg inn
Statistikk
Besøksstatistikk